Diskuse

Já měl nehodu

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zo

18. 6. 2008 20:32
jen tak

Tak to jste měl smůlu.Mě naboural nějakej pán zadní část vozidla.Vyšetřeno, sepsáno policíí za chviličku.Okamžitě jsem jel na pojišťovnu.Ještě tentýž den auťák v servisu.Opraven do 3 dnů.Faktura okamžitě dána na pojišťovnu zaplaceno do 3 dnů po odevzdání faktury.Suma sumárum možná tak 10 dnů maximálně.Asi je to individuální.

0 0
možnosti

KECHUD

18. 6. 2008 13:20
2+2=3

No, vysokou tera nemám, ale nevychází mi to. Nějak s tím jdete dolů. Napřed 7 měsíců, pak 150 dnů. Večer to probereme v širším kruhu rodiny, poradíme se s dětmi (už chodí do 5. a 3. třídy) a zítra se vám ozvu znovu.  ;-D

Ledaže by ta nehoda zanechala nějaké následky...    ;-)

0 0
možnosti

Kubicek.Al

18. 6. 2008 14:36
Re: 2+2=3

Ano správná připomínka, mea culpa. Uvědomil jsem si hned po odeslání

0 0
možnosti

von Falkenstein

18. 6. 2008 12:56
Pojišťovny a šalináři nejen ve Štatlu

Obvyklá věc-pojišťovna nezaplatí do vyšetření nehody a Dopravní podnik bude řízení protahovat co to půjde...Předpokládám, že k nehodě okamžitě dojela výjezdovka DP s majákem a právníkem Dopravních podniků, šalinář má pak druhej den volno z důvodu psychické újmy. Práce řidiče vozidla městské dopravy je bezesporu náročná, ale oni často ta auta "sestřelují" snad úmyslně! Osobně vím minimálně o dvou dalších případech, jeden z případů na Cejlu jsem viděl na 5 metrů a poškozené paní vše dosvědčil.

Zavinění nehody pak řeší ve správním řízení soudruzi na brněnském ODSČ (to nemá s ODS nic společného:-) ) magistrátu (tam mi často odmítají náhled do spisu, i když klienta zastupuji )...Zástupci DPmB na předvolání nechodí k projednávání, celá věc se protahuje.Prostě Brno má svoje "specifika" :-P

0 0
možnosti

radim36

18. 6. 2008 13:01
Re: Pojišťovny a šalináři nejen ve Štatlu

Nejenže pojišťovna hned nezaplatí, ona přímo čeká, dokud  cajti nehodu nevyšetří a neuzavřou. Jinak totiž pojišťovna ani vyplácet nemůže, protože neví, kdo je viník. Maximálně je lze v nějakém jasném případě snad ukecat na nějakou zálohu, kterou v nejhorším případě budete vracet, pokud jste něco jako VIP klient.  teprve až pojišťovna dostane výsledky šetření, rozjede vlastní proces vyplácení peněz.

0 0
možnosti

Sampis

18. 6. 2008 12:42
Mno,

ze zákona na to mají tuším 5 týdnů, takže buď vaše Pojišťovna porušila zákon, nebo neměla k dispozici všechny potřebné dokumenty. Například vyjádření policie o viníkovi. Tedy otázka zní: Kdy jste dodal dokumenty vy a kdo dostali i ostatní co potřebovali.

0 0
možnosti